A MI TÖRTÉNETÜNK

A Függönymester Kft. bemutató terme Budapesten a 16. kerület családi házas övezetében található. Tevékenysége a minta utáni függöny anyagok, bútorszövetek, karnisok és a hozzájuk tartozó egyéb kiegészítők értékesítése. Fő profilunk az egyedi méretre készülő belső árnyékolók készítése, forgalmazása, mint a roletta, tetőtéri roletta, pliszé, reluxa, sávroló, római roló, lapfüggöny, szalagfüggöny széles választékban.

Közel 16 éve magán házak, irodák, függönyözésével, karnisok és belső árnyékolók felszerelésével foglalkozunk. Kiegészítő szolgáltatásként vállaljuk függönyök átalakítását, tisztítását, le és felrakását-szállítással.

A karnisok, függönyök és belső árnyékolók mellett a hozzájuk tartozó kellékeket, kiegészítőket is forgalmazunk (behúzó szalagok, ólomsúlyok, kikötő kampók), melyekből egyes termékeket külön a WEBES felületünkön Ön is meg tud rendelni. Rendelést követően házhoz is kérheti a szállítást vagy a termék beérkezése után személyesen is átveheti a bemutató teremben (kapcsolat) időpont egyeztetést követően.

AMIBEN SEGÍTENI TUDUNK

Kollekciónkat folyamatosan bővítjük, ezért minden évben kilátogatunk szakmai kiáltásokra, ahol beszerezzük az aktuális újdonságokat, illetve szakmai továbbképzéseken veszünk részt. Ennek köszönhetően nálunk mindig megtalálhatóak a legújabb függönykollekciók, trendek. Büszkék vagyunk rá, hogy a bemutató termünkbe ellátogatók szinte kivétel nélkül megtalálják azt a függönyt vagy bútorszövetet, amit elképzeltek az otthonukba.

Weboldalunkon tájékoztatás jelleggel szerepelnek az általunk forgalmazott karnisok, függöny anyagok, bútorszövetek és belső árnyékolók. Webes felületünkön keresztül ezek a termékek külön nem rendelhetők meg, mivel egyedi igény szerint méretre készülnek, ehhez helyszíni felmérés szükséges, majd ezt követően árajánlatot küldünk. E-mailen történő rendelés esetén kérjen árajánlatot egy adott mennyiségre ide kattintva , melyre tételes ajánlatot küldünk vagy jöjjön el bemutató termünkbe ahol a rendelését felvesszük. Az e-mailban vagy személyesen rendelt termékek beérkezését követően személyes átvételre vagy kiszállításra van lehetőség. A rendelt termék kiszállítását futárszolgálattal tudjuk küldeni az adott címre, ahol utánvétes készpénzfizetésre van lehetőség vagy megrendelését előre utalással tudja rendezni. A bemutató teremben történő személyes átvételkor készpénzes vagy bankkártyás fizetésre van lehetőség.

Fontosnak tartottuk, hogy nem üzletként, hanem bemutató teremként működünk, hiszen így minden egyes ügyfelünkkel személyre szabottan tudunk foglalkozni. 

Az előzetes időpont egyeztetésnek köszönhetően, bemutató termünkben csak a bejelentkezett ügyfél igényeit vesszük figyelembe. Sok éves tapasztalatunk azt mutatja, hogy még egy egyablakos megrendelés megbeszélése is minimum 30-45 percet vesz igénybe, egy teljes családi ház sokkal időigényesebb, akár 2-3 órát is felölel.

Időpontot az alábbi mobil szánom vagy email címen tud egyeztetni:

06 20/257-7326

jozsa@fuggonymester.hu | fuggonymester@gmail.com

VÁLOGASSON TERMÉKEINKBŐL BEMUTATÓTERMÜNKBEN

REFERENCIA FÜGGÖNYÖK

Számos referenciaképpel rendelkezünk. Szerezzen ötleteket saját függönyéhez.

KATALÓGUSUNK SEGÍTSÉGÉVEL MEGRENDELHETI EGYEDI FÜGGÖNYANYAGÁT MÉG MA