2016-08-15 Fényáteresztő függönyök típusai

Fényáteresztő függöny típusok

A fényáteresztő függönyök méretei általánosságban 180 cm, 260 cm, 280 cm, 290 cm és 300 cm, ritkább esetekben a 310-320-330 cm magasság is előfordul.

Fényáteresztő függönyök típusai

Jacquard függöny

Nevezik ezt a típust a hagyományos csipke függönynek is, a mai kereskedelemben több száz mintával és szövéssel találkozhatunk, melyeket weboldalunkon is megtalál. A jacquard függönyök fő tulajdonsága, hogy könnyen kezelhető, és tisztítás után a függönyt szinte vasalni sem kell, azonnal visszarakható a karnisra. Függönyvarrásnál a 2x-es ráncolást ajánljuk.

Voile függöny

Közkedvelt függönytípus, számos változata kapható a kereskedelemben. A voile függönyök sok színűek, lehetnek nyomott mintásak, hímzettek, nyírt mintájúak, megtalálhatók a gyerekmintás anyagok is, melyek színesebbé varázsolják otthonát. Mosása 30°C-on ajánlott, közepes hőfokon érdemes vasalni. Függönyvarrásnál a 2x-es és 2,5x-es ráncolást ajánljuk.

Organza függöny

Megrendelőink körében a legnépszerűbb függönyök közé tehető. Az organza függönyök is sokszínűek, megtalálhatjuk közöttük a színátmenetes, hímzett, nyírt mintájú, zsenília beszövésű organza függönyöket is. Mosása 30°C-on ajánlatott, alacsony hőfokon érdemes vasalni. Függönyvarrásnál a 2,5x-es, 3x-os ráncolást ajánljuk.

Sablé függöny

Anyagát tekintve egy lágy, finom szövésű függönynek tekinthető, a természetes, natúr hatást kedvelő ügyfeleinknek ajánljuk. Mosása 30°C-on ajánlott, közepes hőfokon érdemes vasalni. Függönyvarrásnál a 2x-es és 2,5x-es ráncolást ajánljuk.

 

Vélemény, hozzászólás?