A MI TÖRTÉNETÜNK

Cégünk Budapesten családi házas övezetben kialakított bemutató teremben, minta utáni értékesítéssel foglalkozik. Fő profilunk a függöny anyagok, karnisok és bútorszövetek értékesítése. A függönyözés mellett egyéb kiegészítő értékesítésével illetve felszerelésével is foglalkozunk, mint például az árnyékolók (pliszé, szalagfüggöny reluxa, roló, sávroló), melyek függönyök mellett kiegészítőként, vagy akár függönyök helyett is felhasználhatóak.

Közel tíz éve magán házak, irodák, közületek, szállodák függönyözésével, karnis szerelésével foglalkozunk. Vállaljuk függönyök átalakítását, tisztítását is.

AMIBEN SEGÍTENI TUDUNK

Kollekciónkat folyamatosan bővítjük, ezért minden évben kilátogatunk szakmai kiáltásokra, ahol beszerezzük, az aktuális újdonságokat illetve szakmai továbbképzéseken veszünk részt. Ennek köszönhetően nálunk mindig megtalálhatóak a legújabb függönykollekciók, trendek. Büszkék vagyunk rá, hogy a bemutató termükbe ellátogatók szinte kivétel nélkül megtalálják azt a függönyt vagy bútorszövetet, amit elképzeltek az otthonukba.

Fontosnak tartottuk, hogy nem üzletként, hanem bemutató teremként nyitottunk meg, hiszen így minden egyes ügyfelünkkel személyre szabottan tudunk foglalkozni.

 

Az előzetes időpont egyeztetésnek köszönhetően, bemutató termünkben mindig csak egy ügyfélre kell figyelnünk, kérdéseire válaszolnunk. Sok éves tapasztalatunk azt mutatja, hogy még egy egyablakos megrendelés megbeszélése is minimum fél órát vesz igénybe, nem beszélve arról mikor egy teljes családi ház függönyözését kell átbeszélni.

VÁLOGASSON TERMÉKEINKBŐL BEMUTATÓTERMÜNKBEN

 

REFERENCIA FÜGGÖNYÖK

Számos referenciaképpel rendelkezünk. Szerezzen ötleteket saját függönyéhez.

KATALÓGUSUNK SEGÍTSÉGÉVEL MEGRENDELHETI EGYEDI FÜGGÖNYANYAGÁT MÉG MA