LEGYEN ÖNNEK IS EGYEDI FÜGGÖNYE, BELSŐ ÁRNYÉKOLÓJA

A nálunk kapható anyagokból, saját igény szerint, szakszerűen elkészítjük egyedi függönyét, belső árnyékolóját.

I. Saját felmérés és árajánlat

Az Ön által felmért méretek alapján, nincs más dolga, mint kapcsolat oldalunkon kitölteni az ajánlatkérő űrlapot és elküldeni e-mailban a felmért méreteket, esetleg fotót is mellékelve hozzá a felmért ablakról vagy szobáról, a kívánt anyagot (lehetőség szerint minél pontosabban nevezze meg, a későbbi félreértések elkerülése végett) megjelölve. Ezt követően az előzetes árajánlatot válasz e-mailban küldjük Önnek 2-6 munkanapon belül.

Minden termékünk oldalán fel van tüntetve a pontos neve és cikkszáma. Javasoljuk, hogy ezt a cikkszámot is tűntesse fel (amennyiben ebből a termékből több szín vagy méret választék van) a színét, esetlegesen méretét, illetve mintázatát.

II. Személyes megbeszélés a bemutató teremben

Ha nem biztos benne, hogy hogyan kell egy függöny pontos anyagszükségletét felmérni, akkor látogasson el bemutató termünkbe (ide a térképet kellene beszúrni), ahol szakképzett kollégánk készségesen válaszol minden feltett kérdésére. A bemutató teremben a karnisok, függönyök és egyéb árnyékolók mintáit személyesen is megtekintheti, ezzel megkönnyítve a döntést.

Ezen tanácsadás teljes mértékben díjmentes.

Mit hozzon magával:

  • Ablak méretei (szélesség, magasság)
  • Helyiség belmagassága
  • Párkány és/vagy radiátor magassága
  • Ablak kilincs, párkány, radiátor kiállása
  • Esetleg színminta, fotó (bútor, tapéta, díszpárna, szőnyeg)

Kollégánk kiszámolja a szükséges anyag mennyiséget, segít minta alapján függönyt, belső árnyékoló anyagot választani (weboldalunkon látható összes anyag mintája megtalálható bemutató termünkben). Az egyéb szükséges kellék anyagok (behúzó szalag, kikötő kampó, ólomsúly, paszomány) kiválasztásában is segítünk.

Fontos! Mielőtt bemutató termünket felkeresné, kérjük, telefonon egyeztessen időpontot a 06 20/257-7326 mobil számon!

III. Helyszíni felmérés és árajánlat

Helyszíni felmérésre is van lehetőség. Ebben az esetben kollégánk az előre leegyeztetett időpontban felkeresi Önt a helyszínen. Minden szükséges mérést precízen elvégez, illetve segít kiválasztani a szükséges anyagokat (függöny, karnis, bútorszövet, belső árnyékoló anyag) a legmegfelelőbb árnyékolási megoldást és kiegészítőket (behúzó szalag, kikötő kampó, ólomsúly, paszomány).

Kollégánk készséggel visz magával mintasálat (akár többet is) az Ön által elképzelt és weboldalunkon kiválasztott anyagokból. Arra kérjük, amennyiben kéri a mintasálak helyszínre való kivitelét, akkor azt a telefonos egyeztetés alkalmával jelezze kollégánknak.

A helyszíni felmérés költségeiről, kérjük előzetesen kérjen ajánlatot, telefonon vagy emailben.

A weboldalon feltűntetett árak bruttó árak, és tartalmazzák a 27%-os ÁFA-t.

RENDELJE MEG EGYEDI FÜGGÖNYÉT!

FONTOS! Mielőtt bemutató termünket felkeresné, kérjük, telefonon egyeztessen időpontot a 06 20/257-7326 mobil számon vagy e-mailban a jozsa@fuggonymester.hu vagy a fuggonymester@gmail.com email címen!

 

Minden esetben részletes árajánlatot készítünk, mely árajánlat tartalmazza a karnisok típusát, méreteit, színét és árát, a kiválasztott függönyök és sötétítő függönyök típusát, színét, mintázatát, árát és anyagszükségletét, a szükséges mennyiségű behúzószalagok árát, a függönyvarrás árát, igény szerint a kiegészítőket (kikötőkampókat, függöny anyagából készített elkötőket), a karnis felszerelésének árát, a függönyök felrakásának árát és a kiszállítás árát.

Lehetősége van külön csak a karnisok, függönyök felszerelésre kérni árajánlatot, kiszállással, melyet ide kattintva tud megtenni.

A megadott paraméterek alapján Ön ki tudja választani, hogy mit szeretne megrendelni. Amennyiben több helységről van szó, kérheti az árajánlat szobánkénti vagy akár ablakonkénti bontását is.

Árajánlatunk minden esetben 30 napig érvényes, ez időn túl egy új ajánlatot küldünk Önnek.