LEGYEN ÖNNEK IS EGYEDI FÜGGÖNYE

A nálunk kapható anyagokból, saját igény szerint, szakszerűen elkészítjük egyedi függönyét, árnyékolóját.

 

I. Saját felmérés

Amennyiben Ön tisztában van az anyag szükséglet pontos mennyiségével, nincs más dolga mint kapcsolat oldalunkon kitölteni az ajánlatkérő űrlapot. Kérjük a kívánt anyagot lehetőség szerint minél pontosabban nevezze meg, a későbbi félreértések elkerülése végett.

Minden termékünk oldalán fel van tüntetve annak cikkszáma. Javasoljuk ezen cikkszám elküldését, ezen felül (amennyiben ebből a termékből több szín vagy méret választék van) a színét, esetlegesen méretét, illetve mintázatát.

II. Személyes megbeszélés

Ha nincs tisztában, hogy hogyan kell egy függöny pontos anyag szükségletét felmérni, akkor látogasson el bemutató termünkbe, ahol szakképzett kollégánk készségesen válaszol minden feltett kérdésére. Ezen tanácsadás teljes mértékben díjmentes. Mit hozzon magával :

  • Ablak külső méretei (szélesség, magasság)
  • Helyiség belmagassága
  • Párkány és/vagy radiátor magassága
  • Ablak kilincs kiállása
  • Esetleg színminta (tapéta, díszpárna, szőnyeg)

Kollégánk kiszámolja a szükséges anyag mennyiséget, segít minta alapján (weboldalunkon látható összes anyag mintája megtalálható bemutató termünkben) függönyt választani. Az egyéb szükséges kellék anyagok (behúzó szalag, kikötő kampó, ólom súly, paszomány) kiválasztásában is segítünk.

III. Helyszíni felmérés

Helyszíni felmérés esetén kollégánk az előre leegyeztetett időpontban felkeresi Önt a helyszínen. Minden szükséges mérést precízen elvégez, illetve segít kiválasztani a szükséges anyagokat (függöny, karnis), és kiegészítőket (behúzó szalag, kikötő kampó, ólom súly, paszomány). Kollégánk készséggel visz magával mintasálat (akár többet is) az Ön által elképzelt és weboldalunkon kiválasztott anyagokból. Arra kérjük, amennyiben kéri a mintasálakat, akkor azt a telefonos egyeztetés alkalmával jelezze kollégánknak. Kiszállás díjai :

  • Pesten 3500 Ft/alkalom
  • Budán 4500 Ft/alkalom
  • Pest határán túl 119 Ft/Km (oda-vissza út számolandó)/alkalom
Áraink bruttó árak, és tartalmazzák a 27%-os ÁFA-t.

Megrendelés esetén a kiszállás díját jóváírjuk!

RENDELJE MEG EGYEDI FÜGGÖNYÉT!

FONTOS! Mielőtt bemutató termünket felkeresné, kérjük telefonon egyeztessen kollégánkkal időpontot!

 

Minden esetben részletes árajánlatot készítünk, mely ajánlat tartalmazza a karnisok típusát, méreteit és árát, a kiválasztott függönyök és sötétítő függönyök típusát, árát és anyagszükségletét, a szükséges mennyiségű behúzószalagok árát, a függönyvarrás árát, igény szerint a kiegészítőket (kikötőkampókat, függöny anyagából készített elkötőket), a karnis szerelés árát és a függönyök felrakásának árát.

A megadott paraméterek alapján Ön ki tudja választani, hogy mit szeretne megrendelni. Amennyiben több helységről van szó, kérheti az árajánlat szobánkénti vagy akár ablakonkénti bontását is.

Árajánlatunk minden esetben 60 napig érvényes.