Termékeinket az önnek legmegfelelőbb módon rendelheti meg. Ne feledje, igény szerint elkészítjük egyedi függönyét a kiválasztott anyagból!

Függönykészítésről bővebben

Anyagrendelés katalógusunkból - Fontos tudnivalók!

Amennyiben a megrendelni kívánt termék(ek) bruttó összértéke meghaladja a 30.000 Ft-ot, úgy 50% előleget kell kifizetni. Minden esetben előleg számlát állítunk ki, amit postai úton eljuttatunk önhöz. Ezt a számlát kiegyenlítheti átutalással vagy személyesen készpénzben illetve bank kártyával (mastercard icon maestro card icon visa card icon visa elektron card icon).

Utánvételes rendelés

Amennyiben biztos abban, hogy az adott termék megfelelő önnek (színe, mérete, stb.), akkor a termék pontos cikkszámának és mennyiségének megjelölésével írjon nekünk e-mailt (az alábbi adatlap segítségével).

A termék leírásában megtalálható szállítási időn belül futárszolgálattal elküldjük önnek a kért terméket. A terméket kifizetheti utánvételesen vagy előre utalással is. Természetesen az e-mailben kérjük leírni a pontos szállítási illetve számlázási címet is valamint esetleg egy telefonszámot.

Személyes rendelés

Előzetes időpont egyeztetés után, személyesen is megtekintheti a választott terméket bemutató termünkben. A terméket kifizetheti készpénzben, átutalással vagy bank kártyával.

További előnyök:

  • Megtekintheti az összes termékünket
  • Megbizonyosodhat a pontos színről, mintázatról (sokszor a képernyő nem 100%-ban adja ezeket vissza)
  • Szaktanácsadást is nyújtunk

Próbarendelés

Kérhet postai úton mintát (díjmentes), vagy egész mintasálat (1000 – 5000 Ft) a kiválasztott termékről. Így könnyen eldöntheti, hogy a kiválasztott termék ténylegesen megfelel önnek (passzol a bútorhoz, megfelelő az anyaga, arra a színre gondolt).

Amennyiben megfelel a termék, akkor a megrendelheti utánvételesen vagy akár személyesen is. A mintasál árát kifizetheti utánvételesen vagy előre utalással is. Természetesen a mintasál visszajuttatása után, annak árát visszautaljuk önnek.

Fields marked with an * are required

Telefon

+36(1)709-7991
+36(30)999-1994